Wednesday, April 2, 2008

Bättre sent än...

Inte för att det finns särskilt många platser vid det här laget, men för den nyfikne har jag uppdaterat både schemat och provpassen.

2 comments:

Jelena said...

Privjet Nelle! :)

Hittade till din blogg alldeles nyss! Vill tacka dig för Prova-på passet i Söndags - det var superkul! Jag skulle jättegärna vilja träna hos dig men hinner tyvärr inte med det nu för jag tar snart Studenten (har mycket att stå i när jag går NV/nv) dessutom är det en bit att åka till lokalen (bor i Tyresö)... Fast ska jag vara ärlig så handlar det mer om att min mamma tråkigt nog säger -"Nej!" och tycker att jag ska träna annat då hon inte förstår syftet med det hela och menar på att jag bara får massa skavsår/blåmärken och slösar bort tid & pengar - men jag håller inte alls med. Jag ser förbi sådant och tyckte passet var riktigt roligt, minnesvärt och i långa loppet utvecklande! Kan absolut tänka mig att det bara blir roligare ju mer man lär sig.

Jag beundrar dig för ditt hårda arbete och mod som sköter ditt företag och för att du är så otroligt duktig som "lever upp till din dröm" - eftersom du måste älska Poledancing för att orka med den som en livsstil. Tycker det är en konst i sig.

Din blogg är verkligen välgjord och jag tycker du verkar vara en så tuff men samtidigt fin person med helt rätt attityd och inställning - så jag ser verkligen upp till dig!

En kort fråga:
Under träningspassen, har du bara 4 elever / gång med tanke på antalet stångar, eller låter du det bli flera per stång vid passtillfällen?


Hoppas på återseende en vacker dag!
Abnimajo tjiba, Jelena

polebunny said...

Det värmer verkligen att läsa det du skriver, inte för att det är ett positivt gensvar i sig, utan för att du och jag faktiskt har hunnit prata om det här, för att du har upplevt min galenskap i verkliga livet och för att det därav känns som att det finns substans bakom orden.

Som svar på dig fråga: i vanliga fall försöker jag undvika att ha en person per stång. Det skulle väl funka i början, men ju högre upp man kommer desto tuffare blir det och att köra non-stop i 90min orkar inte ens jag.
Således är vi åtminstone två personer per stång i vanliga fall. Ibland tre.

Din mors ståndpunkt förstår jag helt. Min egna har fått stå ut med allt från elgitarr till karate, och har varje gång förbannat mig för att jag hittar på onödiga och dyra dumheter ;)
Men även om det går en vettig sak på tio dumheter så måste man våga prova sig fram för att hitta sin "perfekta hobby". Om det sedan blir tyngdlyftning eller luftakrobatik är svårt att veta innan man har testat.

...fast om det är någon ursäkt jag INTE godtar så är det "blåmärken/skavsår" :P
För guds skull, vi (du/jag/hon?) kommer från landet som dyrkar gymnastik, balett och konståkning! Närmare än så kommer man nog inte poledance.
Stång som stång, vertikal eller horisontell.

Спасибо большое и надеюсь что как небудь увидимся!