Wednesday, April 10, 2013

Sticks & stones

Förra veckan stod det visst en x-stage delikat balanserandes ovanpå två uteserveringsbord på Mosebacke. Kylskåpstemp till trots, däri hängde Anna-Maija och försökte se avslappnad och frihetsgudinneaktig ut. Iförd en helt djävuls outfit, really. Kall och hal. Tillika full av talk, silikonputs, aerosol-lim och glitter. Jag är inte känd för att dras till det okomplicerade, nej.

...och sådär höll det på 11-16 innan vi slutligen kunde skrika "it's a wrap!" och kramas och tacka varandra. Nyförvärvda köldskador och allt.

Sensmoralen? Jobba med grymma människor så blir resultatet grymt. Även när omständigheterna är ogästvänliga.


Foto: Ivan Trip (the next big thing, fråga bara Vogue Italia)

Modell: Anna-Maija Nyman (kommer ta pole-världen med storm in three, two, one...)

Styling/make-up: yours truly (gillar tydligen färgen ljusbeige, ofta och mycket)

Assistent: Moa H (partner in crime och oumbärlig multitalang)


Lite behind-the-scenes om situationen ovan lät lite väl orimlig? Ofc!



Fleecefiltar. U gotta have fleecefiltar...

2 comments:

Anonymous said...

Varför glitter och latex när det inte framgår i bilden?

polebunny said...

För att man måste komma 10ggr mer förberedd till plåtningen än vad man tror att man kommer behöva vara (onämnt är de plagg/rekvisita som vi hade med oss men inte blev använt i slutbilden).
Sen beror det på hur tränat öga det är som tittar: utan glittret hade hennes hud inte sett lika skulptural ut. Utan latexstrumporna hade benen varit samma gamla bara ben som i alla pole-bilder.

Samtidigt får man inte glömma sin prio: i slutändan är det ett kollektivt arbete där alla bidrar för att göra resultatet så bra som möjligt. Vi skippade några favvo-poser. So be it. Om några detaljer försvinner för att redigeringen ser bättre ut i dämpade färger, so be it. Helheten är viktigast :)